Telecredit rambursare 30 de zile. Exista si varianta cu 65 zile?

In perioada consumerismului in care traim suntem tentanti sa consumam mai mult decat castigam.

Cumparam adeseori lucruri de care nu aveam neaparata nevoie doar pentru ca sunt la promotie, fara sa tinem seama insa ca ramanem fara bani pana la salariu.

Pentru a iesi din acest impas suntem nevoiti sa imprumutam bani de la institutiile financiare nebancare care sunt o solutie destul de buna in cazuri de genul.

Aceste IFN-uri sunt autorizate si functioneaza sub indrumarea BNR. Ele ne pun la dispozitie imprumuturi de valoare mica pe perioade scurte de timp.

Una dintre aceste companii, care acorda microcredite online este si Telecredit.

Aceste imprumuturi care se acorda pe internet sunt destinate persoanelor fizice care din diverse motive raman fara bani cash si mai au doar cateva zile pana la salariu sau pensie.

Cum accesezi un astfel de imprumut online? Foarte simplu si comod.

Trebuie sa completezi online cererea pusa la dispozitie de aceasta institutie nebancara, dupa care selectezi suma pe care vrei sa o imprumuti, precum si perioada de rambursare a imprumutului.

Dupa ce ai completat formular online cu datele personale, urmeaza crearea contului de client.

Procesarea si analiza cererii se face rapid iar solicitantul trebuie sa urce in format electronic o copie a actului de identitate si o copie a extrasului de cont personal, cu mentiunea “conform cu originalul”.

Dupa aprobarea imprumutului se transfera bani in contul clientului intr-un timp foarte scurt, iar acesta este instiintat de acest lucru printr-un sms telefonic.

Rambursarea creditului se face la fel de usor ca si aplicarea.

Este necesar doar ca solicitantul sa aiba la data scadenta suma de bani imprumutata precum si dobanda aferenta.

Unii clienti inapoiaza mai repede suma pe care au imprumutat-o pentru ca in acest fel platesc o dobanda mai mica.

Nu se percepe taxa de rambursare anticipata.

Daca un client are probleme si nu poate rambursa la timp imprumutul, atunci el trebuie sa contacteze un agent al companiei in mod telefonic cu trei zile inainte de scadenta si sa aplice in felul acesta pentru o refinantare.

Pentru aceasta, el trebuie sa achite dobanda pe care trebuia sa o plateasca pana in acel moment, iar apoi bifeaza optiunea de refinantare in contul de client.

Imprumuturile de la Telecredit se caracterizeaza prin transparenta pentru ca stii de la inceput care sunt costurile totale.

Pe langa acest avantaj, Telecredit nu percepe comisioane de administrare si nici comision unic de analiza.

Ceea ce va plati clientul este suma pe care a imprumutat-o plus o dobanda fixa de 1,2%/zi.

Daca intarzii cu plata creditului, atunci vei fi pasibil de penalizari care la Telecredit sunt in cuantum de 1,2%/zi.

Avantajele acestor forme de creditare suta la suta online sunt datorate faptului ca banii imprumutati intra rapid in contul clientului care ii poate folosi in timp util si astfel isi poate rezolva problemele urgente si stresante.

Clientii fideli ai acestui IFN sunt deseori premiati sau pot participa la diverse sondaje de opinie si tombole.

Leave a Reply

Your email address will not be published.