Ofer bani imprumut fara garantii. Anuntul unui IFN

Foarte multi dintre noi se confrunta cu situatii dificile care apar intr-un moment total nefavorabil.

De exemplu, afli ca ai cheltuit toti banii de salariu sau mai ai de asteptat multe zile pana la urmatoarea leafa.

Daca nu ai fost vigilent si nu ai acum bani pusi deoparte atunci, pentru a rezolva urgent situatia delicata in care te afli esti obligat sa iei un imprumut rapid nebancar pe care va trebui sa il restitui in ziua in care incasezi salariul.

In prezent, orice cetatean roman are la dispozitie ofertele institutiilor financiare nebancare care au fost autorizata de Banca Nationala a Romaniei si care ofera credite intr-un timp incomparabil mai scurt decat societatile bancare.

Oricum, atunci cand te hotarasti sa iei un credit nebancar pana la salariu trebuie sa stii ca acesta e un credit acordat pe termen scurt, iar sumele pe care le poti imprumuta nu depasesc 1.500 lei de obicei.

Indicat ar fi ca sa soliciti un credit nebancar rapid pana la salariu numai pentru a-ti achita anumite cheltuieli sau pentru a-ti rezolva urgent unele probleme neprevazute.

Imprumutul trebuie rambursat, de obicei, in ziua de salariu (maxim 30 zile).

Iti ofer in continuare detalii despre unele institutiile financiare nebanare care iti pot oferi un credit nebancar rapid pana la salariu, iar in acest fel tu ai posibilitatea sa stii ce conditii sunt cerute si sa te hotarasti care dintre aceste imprumuturi ti se potrivesc.

O institutie financiara nebancara aflata in topul celor care acorda credite nebancare rapide pana la salariu este Viva Credit.

Creditul pe care il ofera aceasta societate e unul flexibil, adica tu ai posibilitatea sa imprumuti o suma cuprinsa intre 100 si 1.500 RON care trebuie restituita pe o perioada cuprinsa intre minim o zi si maxim 35 zile.

Daca esti la primul credit solicitat, atunci vei beneficia de dobanda 0.

Un alt avantaj al creditului nebancar rapid de la Viva Credit consta in faptul ca nu trebuie sa mai mergi la sediul acestei institutii.

De asemenea, nu e necesar sa trimiti niciun act prin posta.

De ce toate acestea?

Pentru ca acesta este un credit exclusiv online, asa incat in orice zi din saptamana, la orice ora din zi sau noapte, tu poti aplica pentru un astfel de imprumut.

Procedura pe care trebuie sa o urmezi e una extrem de simpla si anume trebuie sa completezi online un formular pe care ti-l va pune la dispozitie acest IFN.

Creditul nebancar pana la salariu oferit de Viva Credit este rapid, adica este aprobat imediat dupa ce a fost facuta solicitarea si de cele mai multe ori in aceeasi zi vei avea banii in contul tau.

Un alt avantaj al acestui tip de credit este faptul ca dobanda este fixa si chiar din primul moment vei sti cat ai de achitat.

Rambursarea creditului se face intr-o singura rata, la data pentru care tu ai optat.

Un alt beneficiu al imprumutului online il reprezinta faptul ca ai posibilitatea de a-l returna anticipat, fara sa platesti niciun comision ori alta penalitate.

Avantajos este si faptul ca ai la dispozitie patru feluri de rambursari: de la plata prin card pana la debit direct in contul Viva Credit.

Costul total al acestui imprumut e ceva mai mic decat cel acordat de alte IFN-uri si chiar de multe banci si astfel acest din urma aspect poate fi considerat un alt beneficiu al creditului rapid pana la salariu.

Nu sunt de ignorat nici absenta comisioanelor de analiza, de rambursare inainte de termen sau cel de administrare si nu in ultimul rand, cel al realizarii dosarului de credit.

Cei care aplica pentru prima data au nevoie doar de o copie a actului de identitate pe care o pot trimite prin e-mail sau fax.

Poti aplica pentru un credit rapid nebancar pana la salariu numai daca ai 21 ani impliniti.

Sunt acceptate atat venituri din salarii si pensii cat si cele realizate de persoane fizice autorizate.

Se mai solicita un cont bancar sau un card. Ca document, e solicitata numai o copie dupa buletin in format electronic (scanta).

Ca o observatie de mentionat este si faptul ca este recomandat apelarea la acest tip de imprumut numai atunci cand ramai fara bani si trebuie sa iti rezolvi urgent anumite probleme.

Daca tu consideri ca nu poti rambursa la timp, atunci ar fi bine sa nu te mai imprumuti pentru ca in caz contrar vor interveni consecinte neplacute pentru situatia financiara personala.

Viva Credit percepe dobanzi penalizatoare pentru ca daca nu platesti la timp si integral toti banii pe care ii datorezi, dobanda penalizatoare ajunge pana la 1.25% si ceea ce e mai grav e ca neplata duce la raportarea la Biroul de Credit si astfel vei dobandi un istoric negativ.

De asemenea, firmele specializate pot demara toate procedurile pentru recuperarea datoriei create.

Ceea ce e mai grav in acest caz e ca trebuie sa suporti toate costurile legate de aceste demersuri de recuperare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.