Imprumut cu garantie auto fara venituri

In ultimii ani exista destul de multe institutii financiare nebancare care ofera imprumuturi de bani cu garantie auto si foarte multe persoane apeleaza pentru ca pot lua o suma importanta de la acestea.

Tot ce trebuie sa faci este de sa te deplasezi la sediul institutiei respective impreuna cu masina, unde vei semna actele pe loc iar in cel mult o ora lucratoare poti avea banii in mana.

O societate care ofera imprumuturi cu garantie auto se afla in general sub controlul de supraveghere BNR.

Aceasta firma figureaza inca din anul 2011 in Bucuresti, adica in capitala tarii noastre.

Contractul se incheie foarte repede si tot atunci primesti si banii de care ai nevoie.

Nu conteaza neaparat marca masinii, iar imprumutul se acorda pe loc. Banii reprezinta valoarea a 60% din masina.

La aceasta institutie platesti exact cat ai semnat in contract.

Ca sa obtii suma pe care o vrei trebuie sa contactezi firma de credite online sau telefonic, dupa care te prezinti la firma cu masina pentru o prima evaluare.

De remarcat este faptul ca aceasta institutie financiara nebancara are cei mai buni profesionisti din domeniul evaluarii auto, iar aceasta se efectueaza numai in prezenta ta.

In functie de marca autoturismului, anul de fabricatie si gradul de uzura se incepe negocierea imprumutului.

Acest lucru nu dureaza de regula mai mult de o ora. Daca ai implinit 18 ani, indiferent daca esti persoana fizica sau persoana juridica, poti beneficia de un credit cu masina.

Pentru semnarea contractului ai nevoie de cartea de identitate, cartea de identitate a autoturismului, de talonul masinii, de contractul de vanzare cumparare sau factura daca autoturismul nu a fost inca inmatriculat.

Chiar daca ai avut restante si figurezi cu acestea in Biroul de Credit, poti obtine suma de bani de la o asemenea firma.

Creditul cu masina este avantajos deoarece se ofera sume de bani destul de mari cu cel mai mic comision de pe piata, care se situeaza intre 5% si 10% in functie de valoarea sumei.

Masina este preluata de reprezentantii firmei care o vor poza atat in interior cat si exterior, vor nota kilometrajul iar masina va fi parcata in parcul special amenajat de unde nu va fi miscata din pozitia initiala pana la achitarea creditului si dobanzilor datorate.

Autoturismul va fi in permanent in siguranta si va fi monitorizat zi si noapte. Bineinteles, locatia se afla in atentia unei firme de paza.

Cu alte cuvinte, masina ta beneficiaza de o deplina siguranta pe intreaga perioada de desfasurare a contractului.

Dupa ce achiti comisionul de imprumut si valoarea creditului, masina iti va fi returnata in aceeasi stare ca si cea in care ai adus-o.

Daca nu poti achita imprumutul la termenul stabilit, compania iti poate oferi o prelungire cu 30 de zile sau mai mult timp.

Pentru a beneficia insa de aceasta prelungire, trebuie sa anunti din timp societatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.