Credit IFN fara cont bancar

Se constata ca un credit rapid este o solutie de actualitate confirmata si de BNR.

Aceste credite sunt oferite de IFN-uri, care au devenit foarte populare si asta se datoreaza permisivitatii pe care o ofera institutiile nebancare atunci cand un client solicita un credit pana la salariu.

Aceste IFN-uri sunt deosebit de flexibile, iar regulamentul interior al unui IFN permite si oferirea creditelor de scurta durata, chiar si persoanelor care au fost inregistrate in Biroul de Credit.

Institutiile nebancare sunt coordonate ca si bancile de BNR, care se asigura ca aceste institutii isi respecta regulamentul de ordine de interioara.

Diferenta dintre o banca si dintr un IFN este aceea ca o institutie financiara nebancara nu are dreptul de a lua depozite de la cei care o crediteaza insa un IFN poate acorda imprumuturi diverse.

Imprumuturile sunt unele rapide si nu reprezinta sume exorbitante, dar exista totusi si credite ale institutiilor financiare nebancare care ating sume mult mai ridicate decat ti-ai imagina si sunt destinate pentru nevoi personale.

In comparatie cu creditele oferite de banci, imprumuturile rapide pot fi acordate fara a fi respectate multe, multe cerinte.

O persoana care vrea sa isi faca un credit rapid la un IFN trebuie sa aiba un venit lunar in jur de 300-450 RON.

In acest venit sunt incluse mai multe surse financiare pe care clientul le poate avea in cursul lunii de munca.

De regula, cea mai comuna suma ale clientilor IFN-urilor este salariul lunar.

IFN-ul ofera si imprumuturi pentru persoane care nu poseda neaparat un loc de munca in calcularea venitului intrand diferite sume provenite din chirii, din pensii sau drepturi de autor, etc.

Ca documente se solicita actul de identitate, adeverinta de venit care poate fi optionala in multe situatii, taloanele de pensie cu aceeasi poveste.

O solicitare pentru respectivul credit. In unele situatii mai pot fi solicitate facturi platite la utilitati.

In general institutiile financiare nebancare se adreseaza persoanelor care nu au o situatie financiara tocmai stabila in comparatie cu bancile.

Din aceasta cauza vom asista in curand in Romania la o mai mare diversificare a IFN-urilor, asta din dorinta fiecarei societati in parte de a deservi cat mai multi clienti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.