1000 lei credit nebancar fara garantii. De unde?

In anul 2022 vor domina tot produsele financiare de tipul imprumutului rapid. Pentru acest an, exista o mare varietate de credite online.

Inainte de a reimprumuta unul, trebuie sa il soliciti si sa il analizezi cu atentie.

Nimeni nu stie mai bine decat tine care iti sunt necesitatile financiare.

In randul institutiilor financiare nebancare, exista diferente majore in ceea ce priveste acordarea de imprumuturi.

Spre exemplu, unele acorda banii in 24 de ore, altele in doar 2 ore, iar la unele dobanda este mai mica, iar la altele dobanda este mai crescuta.

Unele solicita adeverinta de venit, altele solicita doar extras de cont si nu te verifica in BC.

Telecredit isi va continua dezvoltarea si in cursul anului 2022. De la acest IFN poti imprumuta acum pana la 500 lei, perioada maxima de creditare fiind de 30 de zile.

La inceput, soliciti imprumutul online, dupa care cererea va fi analizata si in cele din urma vei primi banii. Ca sa accesezi un credit trebuie sa ai cel putin 18 ani.

O alta conditie care se impune este sa fii angajat sau pensionar si sa primesti veniturile intr-un cont bancar cu card atasat.

De asemenea, trebuie sa ai o adresa de e-mail si un telefon, de fapt, numarul de telefon e cel care conteaza.

Credit Fix, societate nebancara aparuta de catva timp pe piata, care acorda credite rapide in 2022.

Ce suma maxima poti imprumuta? Poti ridica suma de 1000 lei pe o perioada de maxim 35 de zile.

Actele de care ai nevoie pentru accesare: cartea de identitate si o copie dupa extrasul de cont bancar.

La acest serviciu e nevoie sa fi incasat un venit minim pe luna anterioara.

Alte conditii care se impun: varsta de cel putin 18 ani, venitul net lunar sa fie de minim 500 lei, sa ai un cont bancar cu card, o adresa de e-mail activ si un telefon mobil.

Simplu Credit este o societate nebancara cu experienta care acorda credite pana la salariu, iar suma maxima pe care o poti cere aici este de aproximativ 900 lei pe o perioada maxima de 30 de zile.

Poti accesa acest serviciu numai daca ai minim 21 de ani si maxim 70 ani. De asemenea, Simplu Credit solicita si o anume vechime in munca, de minim 3 luni la ultimul angajator si un venit net lunar de nu mai putin de 760 lei.

Actele de care ai nevoie pentru incheierea contractului: copie de pe buletin, extras de cont pe cateva luni in urma, precum si acordul de consultare in Biroul de Credit pentru a se vedea daca ai avut restante ulterioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.